De voorbereiding

De afgelopen maanden hebben we alle voorbereidingen getroffen.
De reis is geboekt bij Pelgrimroutes.nl. Daarnaast hebben we vliegtickets, treintickets, een Airbnb adres en de nodige kaarten en boeken aangeschaft.
Leg je het allemaal naast elkaar dan slepen we een aardige hoeveelheid papier mee op onze reis.

 

Wat ligt hier nu allemaal?
Beginnen we linksboven dan liggen daar de vliegtickets voor de reis vanaf Schiphol naar Madrid. daarnaast de treintickets voor het vervolg van de reis naar Pamplona. Rechtsboven de hotel bevestiging van het hotel bij Schiphol (want we willen wel zeker zijn dat we ons vliegtuig halen).

Op de tweede rij ligt links de bevestiging van AirBnB voor ons verblijf  in Madrid na afloop van onze fietstocht. We blijven hier nog een paar dagen om Madrid te bekijken.
In het midden de vliegtickets van Iberia voor de vlucht van Santiago naar Madrid, en rechts een dik boek met alle wetenswaardigheden die we onderweg tegen komen.

Op de derde rij ligt links de lijst (en route beschrijvingen) naar de 14 hotels die we tijdens onze fietstocht zullen gebruiken. Daarnaast de labels voor aan onze koffers (ja ja, bagagetransport is inclusief) en de cultuurgidsen de de reisorganisatie heeft opgesteld.

Onderaan ligt links het routeboek van Clemens Sweerman, een Michelingids met kaarten en hoogte profielen en als laatste de pelgrimspaspoorten.
Tijdens de fietstocht gebruiken we de kaarten als backup voor de GPS-route die ik bij Europafietsers.nl heb gedownload.

Bij het hotel in Pamplona wachten onze fietsen reeds op ons. Soetens fietsvervoer zorgt er voor dat deze keurig bij het hotel klaar staan als wij aankomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.